Byg nyt hus i Århus

Overvejer I at bygge et nyt arkitekttegnet hus i Århus? Og mangler I i den forbindelse et byggefirma, der kan hjælpe jer med at udleve jeres drømme? Så behøver I ikke lede længere. Vestergaard Konstruktion er et byggefirma i Århus, der har mange års erfaring med at bygge huse, der opfylder den enkelte kundes ønsker og behov. Vestergaard Konstruktion leverer altid en høj håndværkmæssig kvalitet til gode priser.

Tillid og overblik til dit typehus projekt

Hos Vestergaard Konstruktion ved vi, at det at bygge et nyt hus i Århus er en stor økonomisk beslutning. Vi gør derfor meget ud af at have en dialog med vores kunder igennem hele byggeprocessen, lige fra start til slut. For at undgå misforståelser og samtidig gøre byggeprocessen overskuelig for vores kunder, bliver hver kunde tildelt en kontaktperson. Denne kontaktperson kan kontaktes i forbindelse med alle spørgsmål til byggeriet og samarbejdet.

Kompetent byggefirma i Århus

Hos Vestergaard Konstruktion har vores kompetente håndværkere erfaringer med at bygger mange forskellige slags huse. Vi har bl.a. gode erfaringer med at bygge typehuse i Århus. Et typehus kan være en oplagt mulighed, hvis I ønsker et helt nyt hus i en god kvalitet, der er tegnet ud fra de mest optimale forhold, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt uden spildplads. Vi tilbyder forskellige typehuse i Århus i forskellige størrelser, så der er mulighed for at vælge lige netop det typehus, der passer bedst til jeres situation.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller for byggerådgivning

Vil I høre mere om, hvilke typehuse i Århus, vi kan tilbyde, eller søger I et byggefirma i Århus, der kan hjælpe jer med at bygge et nyt hus i Århus eller tilbyde byggerådgivning? Så ring til Vestergaard Konstruktion på telefon 41 31 95 00 eller send os en mail på mail@vestergaardkonstruktion.dk. Byg et nyt hus i Århus. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.