Byg nyt hus i Randers

Byg nyt hus i Randers

Står I over for at skulle bygge et nyt hus i Randers, så står Vestergaard Konstruktion klar til at hjælpe jer. Vi er et byggefirma i Randers, der har mange års erfaring med at bygge nye huse i Randers. Hos Vestergaard Konstruktion gør vi meget ud af, at vores kunder føler sig trygge i byggeprocessen, og vi rådgiver og lytter derfor til jeres ønsker, og finder i samarbejde med jer, de bedste løsninger til jeres behov.

Byggefirma i Randers som også varetager erhvervsbyggeri

Hos Vestergaard Konstruktion kan vi hjælpe med at bygge mange forskellige slags huse. Vi har blandt andet gode erfaringer med opførelse af:

  • Funktionsvillaer
  • 1-plans huse
  • Flerplansvillaer
  • Træhuse
  • Typehuse

Vi tibyder også erhvervsbyggeri i Randers. Kontakt os i dag og hør nærmere om mulighederne.

Opførelse af typehuse i Randers

Vestergaard Konstruktion har i mange år bygget typehuse i Randers. Et Typehus er en god løsning for mange par og familier, der ønsker et nyt moderne hus i høj kvalitet til gode priser. Vestergaard Konstruktion tilbyder flere forskellige typehuse i Randers, så det er muligt at vælge lige præcis det typehus, der passer bedst til jeres ønsker. Så hvis I ønsker et nyt arkitekttegnet hus i Randers, hvor størstedelen af det praktiske arbejde allerede er gjort, og I derfor bare skal vente på, at håndværkerne bygger jeres nye hus, så er et typehus et godt valg.

Kontakt dit byggefirma i Randers og få byggerådgivning

Hvis I ønsker at få et uforpligtende tilbud på et nyt hus i Randers eller et typehus i Randers, så tøv ikke med at kontakte Vestergaard Konstruktion. Vi kan kontaktes på telefon 41 31 95 00 eller på mail@vestergaardkonstruktion.dk. Byg nyt hus i Randers og lad os hjælpe dig med byggerådgivning.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.