Byg nyt hus i Silkeborg

Byg nyt hus i Silkeborg

Leder I efter et byggefirma i Silkeborg, der kan bygge jeres nye hus, så er I kommet til det rette sted. Vestergaard Konstruktion har mange års erfaring med at bygge arkitekttegnede huse, og vi kan rådgive i, hvilke løsninger, der passer bedst til jeres krav til jeres nye hus. Skal I bygge et nyt hus i Silkeborg, så kontakt gerne Vestergaard Konstruktion.

Erhvervsbyggeri og arkitekttegnet huse i Silkeborg

Hos Vestergaard Konstruktion ønsker vi, at vores kunder skal have et overblik over byggeprocessen, fra start til slut. Det sørger vi for, ved at tildele vores kunder en kontaktperson, der står til rådighed, hvis I bliver usikre eller i tvivl om noget i løbet af byggeprocessen. Ved det første byggemøde sørger vi for at danne os et indtryk af jeres ønsker, og udformer ud fra det et tilbud til jer. Dernæst gennemgår vi tilbuddet med jer, og så snart I har godkendt tilbuddet, går vi i gang med byggeprocessen. Der tager ofte 4-7 måneder at bygge et helt nyt hus i Silkeborg. Vi tilbyder også rådgivning ved erhvervsbyggeri, hvor der også er mulighed for at få en kontaktperson hen over projektet. Vi har arkitekttegnet huse i mange forskellige typer.

Byggefirma i Silkeborg med den bedste byggerådgivning

Som byggefirma i Silkeborg tilbyder vi ikke kun byggeri af nye huse, men også renovering og ombygning af allerede eksisterende huse. Vores mange års erfaring betyder, at vi i forbindelse med renovering og ombygning kan hjælpe med inspiration til, hvordan I bedst skaber den løsning, der passer til jeres behov. I den forbindelse har vi selvfølgelig også den bedste byggerådgivning.

Vi bygger typehuse i Silkeborg

Hos Vestergaard Konstruktion bygger vi også typehuse i Silkeborg. Så hvis I er på udkig efter et nyt hus i Silkeborg, men ønsker at undgå forarbejdet med at tegne et nyt hus, så er et typehus i Silkeborg et oplagt valg. I kan se udvalget af vores typehuse på hjemmesiden.

Kontakt os

Byg et nyt hus i Silkeborg med hjælp fra Vestergaard Konstruktions kompetente håndværkere. Kontakt os på tlf. 41 31 95 00 eller på mail@vestergaardkonstruktion.dk, og få en snak om, hvordan vi som byggefirma i Silkeborg kan hjælpe jer.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.