Byg nyt hus i Skive

Byg nyt hus i Skive

Har I besluttet at bygge et nyt hus i Skive? Så ring til Vestergaard Konstruktion og få et uforpligtende tilbud. Hos Vestergaard Konstruktion hjælper vi jer gerne igennem hele byggeprocessen, fra den første tegning bliver udformet til I får nøglerne til jeres nye hus. Vi er et byggefirma i Skive, der har en stor viden inden for byggebranchen, og kun det bedste håndværk er godt nok til vores kunder.

Byggefirma i Skive med mange års erfaring med byggerådgivning

Hos Vestergaard Konstruktion er du sikker på at være i kyndige hænder. Vi er specialister i at bygge huse, og i at skabe de løsninger, som vores kunder efterspørger. Vi sørger for, at I inden byggeriet går i gang har et overblik over tidsplanen, økonomien, løsninger og valgmuligheder. På den måde er vi sikre på, at der ikke opstår misforståelser og at I med ro kan læne jer tilbage, og lade os bygge jeres hus. Vi tilbyder også den bedste byggerådgivning i Skive.

Erhvervsbyggeri i Skive tilbydes også

Vores dygtige håndværkere har igennem årene opnået erfaring med at bygge forskellige typer huse. De er blandt andet specialister i at bygge:

  • Typehuse
  • Træhuse
  • 1-plans huse
  • Funktionsvillaer
  • Flerplansvillaer
  • Erhvervsbyggeri i Skive

Typehuse i Skive

Vores håndværkere er særligt specialister i at bygge typehuse i Silkeborg. Vi har udvalgt tre arkitekttegnede typehuse, som vi mener, dækker de fleste familiers behov og ønsker. Typehusene kan bygges i tre forskellige størrelser, og de indeholder mellem 3-5 værelser. Se de typehuse i Silkeborg vi udbyder her på hjemmesiden.

Få et nyt hus i Skive

Byg et nyt hus i Skive i samarbejde med Vestergaard Konstruktion. Hvis du vælger Vestergaard Konstruktion, får du et byggefirma i Skive, der kun leverer kvalitetshåndværk. Kontakt os på telefon 41 31 95 00 eller på mail@vestergaardkonstruktion.dk og hør om mulighederne.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.