Byg et nyt hus i Herning

Byg et nyt hus i Herning

Vestergaard Konstruktion tilbyder at bygge jeres nye hus i Herning. Har I selv en ide til et nyt arkitekttegnet hus i Herning, eller søger I inspiration til udførelsen af jeres nye hus, så står Vestergaard Konstruktion klar til at rådgive jer. Hvis I ønsker en lettere løsning, så tilbyder vi også at bygge typehuse i Herning. Typehuse er ofte en lidt mere overskuelig proces, da størstedelen af beslutningerne allerede er tager på forhånd. Det er muligt at have medbestemmelse på nogle af de indvendige materialer, men ellers er materialerne bestemt på forhånd.

Tillidsfuldt byggefirma i Herning

Vestergaard Konstruktion er et byggefirma i Herning. Vi har stor respekt for vores kunder ønsker, og vi sætter derfor en ære i at opfylde dem bedst muligt. Det er vigtigt for os at leve op til den tillid, som vores kunder giver os, og vi ønsker derfor at levere det færdige hus til det aftalte budget og til den aftalte tid. Det tager normalt mellem 4 og 7 måneder for vores håndværkere at bygge et nyt hus i Herning. Vi gør, hvad vi kan, for at skabe en overskuelig og rolig byggeproces for vores kunder, og på den måde mindske eventuelle usikkerheder.

Stort udvalg af huse og god byggerådgivning i Herning

Hos Vestergaard Konstruktion har vi et stort udvalg af huse. Vi kan blandt andet hjælpe med at bygge funktionsvillaer, træhuse, 1-plans huse og typehuse i Herning. Vi kan også hjælpe jer hvad angår byggerådgivning i Herning. Vores byggerådgivning er pålagt nogle af danmarks mest kyndige byggeprojektledere.

Kontakt os og få et tilbud på privat eller erhvervsbyggeri i Herning

Byg et hus i Herning eller få hjælp til erhvervsbyggeri med assistance fra Vestergaard Konstruktion, byggefirma i Herning. Hvad enten I ønsker at bygge et nyt hus i Herning eller et typehus i Herning, så tøv ikke med at ringe på telefon 41 31 95 00, send en mail på mail@vestergaardkonstruktion.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside.eller få hjælp til erhvervsbyggeri

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.